Zondag 13 mei om 02::30 uur

Geschreven op: 23 mei 2018
Arris van Domselaar

door: Arris van Domselaar

Wie niet beter wist dacht dat hier een fris jong elftal aan de slag was. Ga maar na: 14.30 uur een thuiswedstrijd, het tijdstip waarop alleen teams spelen die net uit A over zijn gekomen. Stappen tot half vijf, shoarmaatje eten, slapen en om 13.15 de wekker. Het Twaalfde zit al jaren in een discussie over wel of niet om 10.00 uur spelen (10 is te vroeg, 12 is te laat, 11 is niet mogelijk....) en dus kon dit niet de wedstijd van dit ouwemannenteam zijn. Vooral ook omdat de linkerkant niet werd gevormd door een grijze linksbuiten spelende linksback en een iets corpulente tennisser maar door 2 jonge gasten van een jaartje of 16. Verder liep er een jonge hockeygod annex JEKAvader rond, een parmantige maar betrouwbare keeper en nog een buurman of wat. De weinige eigen spelers keken vol bewondering toe. De Bavioanen waren met een stuk of 20 spelers, onze vijfde colonne bestond ook uit minstens 15 man en dus was de sfeer goed. Beter dan op het veld aan de andere kant van de kantine waar het eerste wel veel scoorde maar ook veel tegenkreeg. Bij ons werd het een nipte nederlaag, de dank is aan de gastspelers en de competitie is zo'n beetje gespeeld. Het linkerrijtje staat vast.