Wedstrijdverslag

Zaterdag 31 maart om 10::00 uur
0

JEKA JO13-1

1
Smitshoek JO13-1

Was de penalty terecht?

Geschreven op: 31 maart 2018
Ouders O13-1

door: Ouders O13-1

Vraag van de wedstrijd: Was de penalty terecht? Uitslag van onze mini enquete onder coaches en zijlijnologen: 50 procent zegt ja, en 50 procent zegt nee. We kunnen in ieder geval vaststellen dat de scheids geen thuisfluiter is. En dat een gelijk spel meer toepasselijk was geweest.
De wedstrijd van onze D1 tegen Smitshoek begint rommelig, maar al snel komt Jeka lekker op gang. Er wordt geknokt voor elke meter. Een corner van Zeger gaat via Dion net mis. Een aanval van Dion en dan  Zeger wordt door de scheids in de kiem gesmoord.
Een aanval van Smitshoek loopt gelukkig voor Jeka goed af. Dan gaat Jeka door met aanvallen. We zien een mooie aanval van Auke-Tim-Moes die net niet eindigt waar het zou moeten en we zien een prachtige rush van Moes in schoonheid sterven. 
Diverse aanvallen van Smitshoek worden door de hard werkende verdedigers Merijn, Lars, Floris, Auke, Dion gepareerd. Bij een van de verdedigende acties raakt Merijn volgens de scheids niet alleen de bal maar ook de man van achteren. De aanvoerder van Smitshoek benut de penalty vakkundig: 0-1.  
Er wordt niet alleen gevoetbald maar ook flink gebeukt deze wedstrijd, fysiek spel zoals dat heet. Zeger gaat een paar keer neer. Loet belandt een paar keer in een sandwich, Maas stuitert op de grond. En ook Koen en Anass hebben het te verduren. Maar opstaan en weer doorgaan, is wat Jeka doet. 
Het is op deze zaterdag voor Pasen niet het mooiste voetbal dat we van de jongens van de D1 hebben gezien, de wonderschone combinaties die ze af en toe maken zijn met vakantie, maar iedereen werkt keihard.
De mooste kans van de wedstrijd is voor Moes, die in de tweede helft zijn prachtbal vanuit een corner van Zeger op de lat ziet landen. In de laatste minuten nog een voorzet van Dion die een uitstapje naar linksbuiten maakt. Het mag niet baten: de stand blijft onverbiddelijk 0-1. Het applaus van de supporters, is voor de inzet. 
 

Galerij

Reacties

Dit wedstrijdverslag heeft nog geen reacties.

R.K.V.V. JEKA
Sportcomplex "Tussen de Leijen"
Beukenlaan 21
4854 TA Bavel

Ledenadministratie
Agnes Wiegers
ledenadministratie@rkvvjeka.nl

Ga naar de contactpagina
Correspondentie-adres
r.k.v.v. JEKA
Willem Alexanderstraat 19
4811 PZ Breda
secretariaat@rkvvjeka.nl

Telefoonnummers
Clubhuis: 076-5147986
Bestuurskamer: 076-5155713
Wedstrijdsecretariaat: 076-3690549

Ontvang de JEKA nieuwsbrief

r.k.v.v. JEKA

Copyright © R.K.V.V. JEKA 2015. Alle rechten voorbehouden.