Wedstrijdverslag

Zaterdag 2 december om 03::15 uur
2

Boeimeer JO17-1

4
JEKA JO17-1
Mark (2)
Wisse (2)

Uit de tweede hand

Geschreven op: 04 december 2017
Arris van Domselaar

door: Arris van Domselaar

De vaste correspondent van de B1 was door omstandigheden verhinderd en door verregaande bezuinigingen in de journalistiek was voor deze wedstrijd geen vervanger voorhanden. Het verslag is dus niet meer dan een resultaat van ooggetuigenverklaringen en bronnenonderzoek. Het enige dat uit eerste hand kan worden geschreven is dat het eten, de sfeer en de bediening in 'de Oesterij' in Yerseke als vanouds voortreffelijk waren. 

Uit 'het medisch bulletin' van Jeka; 'Timo ondervindt nog teveel last van zijn gekneusde ribben'. 'Tim is getroffen door een lichte vorm van griep'. 'Jules heeft ondefinieerbare rugklachten, hij kan wellicht een helft spelen'.
Uit de brief van de Commissie Tuchtzaken van de KNVB, regio Zuid 1, d.d. 27-11-2017: 'speler M.J. Smith ontvangt van ons een schikkingsvoorstel van 1 wedstrijd schorsing n.a.v. zijn rode kaart in de wedstrijd JEKA jo-17-1 - Zeelandia Middelburg jo-17-1, deze wedstrijd schorsing is in de wedstrijd tegen RCS jo-17-1 reeds voldaan'. 
Uit de notulen van de wedstrijdbespreking van Boeimeer jo-17-1; 'die gasten van JEKA, de sorry-boys, die moet je gewoon gelijk kort vastzetten. Die hebben de laatste tijd wel veel punten gehaald, maar vandaag is hier niets te halen. Praten dus, kort dekken, duels winnen en ze laten merken dat we ze op vreten' 
Uit de groepsapp van de B1: 'niet onderschatten en laat je niet provoceren'

Om 15.15 uur bij een temperatuur van 1 graad boven nul, een luchtvochtigheid van 100% en een zicht van minder dan 200m (bron: Weerplaza) start de wedstrijd tussen nummer 5 JEKA en nummer 10 Boeimeer (bron: KNVB Voetbalzaken). 
En uit dezelfde app Voetbalzaken van de KNVB uit het digitaal wedstrijdformulier bleek dat  Janssen en  Jansen (geen familie, bron: Kuifje en De ster met de Zeven kristallen bollen) aansluiten als wissels na hun eigen wedstrijd met de B2.

Uit ooggetuigen verslagen en appwisseling is het volgende over de wedstrijd te melden; 'onrustig en hard'. 'twee (vermoedelijk ten onrechte afgekeurde) doelpunten'. '1-0 voor'. '1-1'. '1-2' 'was mooie bal, keeper lag op de grond en hij schoot hem er rustig in' '1-3'. 1-4'. '.... is eruit en het is steenkoud dus mama en ik gaan naar huis'. 
Uit de groepsapp, bericht van de aanvoerder om 16.57 uur: 2-4 gewonnen!!'.  En om 17.07 van de laatste man; 'Niet de beste wedstrijd, maar wel 3 punten'. 
Uit verdere correspondentie met de staf zijn verder de volgende quotes op te tekenen: 'rommelige wedstrijd' ping-pong-voetbal' 'zij winnen veel persoonlijke duels' 'toen de lichten aangingen op het veld werden wij ook wakker'. 'Middenveld werd niet of te weinig in spel betrokken' 'stonden wel goed vrij maar boden zich te weinig aan' Er waren momenten dat er goed werd gecombineerd. Dan zie je echt het verschil' 'Tom en Sam zijn goed ingevallen'. 

In de stand is op zaterdagvond terug te lezen dat JEKA is gestegen naar plek 4 en dat het verschil met de nummer 2 nog maar twee punten is. In de tweede periode is een gedeelde koppostie met 6 uit 2 het resultaat. Komende zaterdag sluit de B1 de eerste seizoenshelft af met een thuiswedstrijd tegen Steenbergen. Na een gezamenlijke lunch, een bespreking en de warming-up wordt om 14.30 uur afgetrapt. Trainers Berrie en Sam en alle spelers rekenen op een grote support, en terecht. 


 

Galerij

Reacties

Dit wedstrijdverslag heeft nog geen reacties.

R.K.V.V. JEKA
Sportcomplex "Tussen de Leijen"
Beukenlaan 21
4854 TA Bavel

Ledenadministratie
Agnes Wiegers
ledenadministratie@rkvvjeka.nl

Ga naar de contactpagina
Correspondentie-adres
r.k.v.v. JEKA
Willem Alexanderstraat 19
4811 PZ Breda
secretariaat@rkvvjeka.nl

Telefoonnummers
Clubhuis: 076-5147986
Bestuurskamer: 076-5155713
Wedstrijdsecretariaat: 076-3690549

Ontvang de JEKA nieuwsbrief

r.k.v.v. JEKA

Copyright © R.K.V.V. JEKA 2015. Alle rechten voorbehouden.