Wedstrijdverslag

Zondag 1 september om 11::30 uur
2

Chaam VR1

2
JEKA VR1

JEKA dames vs. V.V. Chaam

Geschreven op: 03 september 2019
Niels Klijsen

door: Niels Klijsen

1 sept.

De eerste bekerwedstrijd is van start gegaan.
Vandaag speelt JEKA-dames tegen V.V. Chaam.
​Fris en fruitig, want gister hebben de meesten voldoende rust gepakt en beginnen daarom strijdlustig aan de eerste helft.
 
Het weer zat volledig mee. Helaas mocht de energie die geleverd werd in de eerste helft niet tot zijn recht komen op het scorebord. De teler stond op 2-0 en getallen zouden gaan schuiven in de tweede helft.
Mildred de coach schonk aandacht aan de kwaliteiten en krachten die we nu moesten gaan benutten in de tweede helft. ‘SORRY’ werd vanaf nu het verboden woord. De opstelling bleef gedeeltelijk hetzelfde. Meerdere spelers hadden blessures opgelopen of last van hun fitheid. De conditie is zeker een aandachtspuntje geworden.
Doordat we in de tweede helft meer positief en motiverend in het veld stonden, kregen we betere schotkansen en ook ‘tikkie-takkie’ voetbal werd meer gespeeld. Esra heeft een mooi schot weten te plaatsen en ook AJ heeft het zicht van de keeper van streek gekregen en de in de hoek weten te schoppen.
Chapeau! 2-2. De tweede helft werd zo een overwinning op de eerste helft en we zijn er als team zeker sterker door geworden.
Maandag neemt een groot deel contact op met de fysio van JEKA zelf. Een goede verzorging van de spieren en de mentale gezondheid is het halve werk. De coach kan het beamen. Zo geldt het ook voor balans tussen activiteiten en ontspanning met voldoende gezonde voeding.
We zien elkaar weer in fitte status volgend zondag na twee veerkrachtige trainingen.

Met sportieve voetbalgroeten,
 
Iris namens JEKA Dames
 

Galerij

Reacties

Dit wedstrijdverslag heeft nog geen reacties.

R.K.V.V. JEKA
Sportcomplex "Tussen de Leijen"
Beukenlaan 21
4854 TA Bavel

Ledenadministratie
Agnes Wiegers
ledenadministratie@rkvvjeka.nl
 
Correspondentie-adres
r.k.v.v. JEKA
Willem Alexanderstraat 19
4811 PZ Breda
secretariaat@rkvvjeka.nl

meer contact info >>>

Ontvang de JEKA nieuwsbrief

r.k.v.v. JEKA

Copyright © R.K.V.V. JEKA 2015. Alle rechten voorbehouden.