Wedstrijdverslag

Zaterdag 26 oktober om 12::45 uur
7

JEKA JO13-1 ZA

Bram H
Bram J
Rik
0
JVOZ JO13-2

JEKA O13-1 VS JVOZ O13-2

Geschreven op: 03 november 2019
Kristel Rottier

door: Kristel Rottier

Jeka O13-1 - JVOZ O13-2

Op zaterdag 26 oktober kwam de Zeeuwse selectie van JVOZ op bezoek bij Jeka. Qua postuur toonden ze iets jonger dan onze jongens, dus het was waarschijnlijk dat het team uit veel eerstejaars bestond, maar dat zei natuurlijk nog niks over hun voetbalkwaliteiten...!
Om 12.45 uur werd er afgetrapt op het hoofdveld. Er was weer veel publiek aanwezig en het zonnetje scheen, dus het beloofde een mooie middag te gaan worden. En na 5 minuten was het al raak; een overtreding op Rida zorgde voor een vrije trap op een mooie plek voor Martijn. Die besloot een schot rechtstreeks op het doel te wagen. De keeper stond goed, maar liet m uit zn handen vallen. Bram H stond gelukkig ook goed en kon vanuit de rebound de 1-0 binnen schieten! 
En twee minuten later was het al weer raak. Thijs ving een uittrap van de keeper van JVOZ op, speelde m op Bram H die meteen doorpasste naar Mees op rechts. Mees schoot op doel, maar de keeper hield m tegen. Echter weer een afvallende bal, die mooi voor Bram H viel. Met een panna bij de keeper scoorde hij de 2-0!
Bram H kon er geen genoeg van krijgen. Hij ging voor een nieuw record; een hattrick binnen 10 minuten! Want nadat Bram J in de 10e minuut het strafschopgebied in was gelopen en de keeper uit zn doel had gelokt, gaf hij mooi voor op Bram H die op zn gemakje de 3-0 binnen kon schieten! 
En tijd om hier lang van na te genieten hadden we niet, want in de 13e minuut gaf Axel een pass op Daan die rechtshalf stond. Daan liep door tot de achterlijn, gaf voor en het was wederom Bram H die de bal binnen schoot. 4-0!
In de 16e minuut moest Rida helaas het veld geblesseerd verlaten en zijn vervanger was Faas. Tevens werden Thijs, Mees en Tom gewisseld voor Merle, Rik en Oskar. 
Met nieuwe energie werd op jacht gegaan naar de 5-0 en die viel al snel daarna. Mooi samenspel leidde uiteindelijk tot een 1-2-tje tussen Bram J en Bram H en Bram H schoot vanaf de 23-meter-lijn de 5-0 binnen in de 21e minuut. 
De laatste 10 minuten tot de rust begon JVOZ sterker te verdedigen en kwamen onze jongens er niet meer doorheen. 5-0 was dus de tussenstand bij rust.
Na de rust kwam er een sterker JVOZ terug uit de kleedkamer. Ze zaten Jeka wat meer op de huid, maar Jeka bleef gedegen de bal rond spelen en voor overwicht zorgen. Ze misten alleen wel de scherpte van de eerste helft. 
Na een kwartier spelen in de tweede helft werd Bram J onderuit gehaald in het strafschop gebied. De scheidsrechter vond het (terecht) een strafschop waard. Bram J mocht m zelf nemen en schoot de bal keurig rechts boven binnen, terwijl de keeper naar links dook. Dat bracht de stand op 6-0.
En uiteindelijk werd het ook nog 7-0. JVOZ gooide de bal in, er werd teruggespeeld op de keeper, maar deze bal werd onderschept door Rida. Rida zag Rik vrij lopen voor de goal, gaf de bal voor op hem en Rik schoot de bal in een keer binnen. Dit was ook meteen de laatste goal van de wedstrijd. o
De voorhoede heeft dus weer flink van zich laten horen in deze wedstrijd, maar had dat niet gekund zonder de sterke achterhoede die werd gevormd door Tom, Martijn, Loek en Oskar, die er ook weer voor hebben gezorgd dat Stuart een rustige wedstrijd had...

(de hele wedstrijd is terug te kijken op https://Youtu.be/ul2WUlgOIKI) 

Galerij

Video

Reacties

Dit wedstrijdverslag heeft nog geen reacties.

R.K.V.V. JEKA
Sportcomplex "Tussen de Leijen"
Beukenlaan 21
4854 TA Bavel

Ledenadministratie
Agnes Wiegers
ledenadministratie@rkvvjeka.nl
 
Correspondentie-adres
r.k.v.v. JEKA
Willem Alexanderstraat 19
4811 PZ Breda
secretariaat@rkvvjeka.nl

meer contact info >>>

Ontvang de JEKA nieuwsbrief

r.k.v.v. JEKA

Copyright © R.K.V.V. JEKA 2015. Alle rechten voorbehouden.