Wedstrijdverslag

Zaterdag 24 maart om 10::30 uur
3

Oranje Wit JO13-1

1
JEKA JO13-1
Moes

Een verhaal over gemiste kansen

Geschreven op: 31 maart 2018
Ouders O13-1

door: Ouders O13-1

Dit is een verhaal over gemiste kansen en het wonder van de chemistry, dat maakt dat een elftal soms vleugels heeft. En soms ook niet.
De wedstrijd tegen de in het oranje gehulde Dordtenaren begint lekker met een vrije trap van Moes. Het boogje van Moes doet zijn werk: 0-1 voor Jeka. Kat in het bakkie, denken de supporters dan nog.
De vreugde is van korte duur. Even later stuitert een tegengoal op ongelukkige wijze het net in: 1-1. De ouders aan de kant kijken verbijsterd: "Normaal scoort Oranje toch nooit?"
Jeka laat het hoofd niet hangen, maar toch.... er lukt op de een of andere manier weinig. Passes komen niet aan, het middenveld lijkt in de war, de jongens merken het zelf ook en beginnen te mopperen. Even later sprint de nummer 7 van de tegenstander naar het doel als een mes door de boter: 2-1, Het schot dat kort daarna op het Jeka-doel wordt afgevuurd gaat gelukkig naast. Keeper Vik redt voor de pauze nog een keer, een mooie aanval van Loet en Moes eindigt niet in de zo vurig gewenste goal. De hoop van de supporters is gevestigd op herstel na de pauze.  Dat komt er zeker, maar Oranje-Wit heeft inmiddels aan de winst geroken en maakt nog een keertje meedogenloos een derde doelpunt.  Alsof het niets is. Pas in het laatste kwartier zien we  waarom Jeka D1 ook alweer Jeka D1 is. Lekkere combinaties, nooit opgeven altijd doorzetten, tot in de laatste seconde. De eindstand is 3-1. Helaas voor Jeka. Hard gewerkt maar het lukte allemaal net niet. Door naar de volgende pot! 
 

Galerij

Reacties

Dit wedstrijdverslag heeft nog geen reacties.

R.K.V.V. JEKA
Sportcomplex "Tussen de Leijen"
Beukenlaan 21
4854 TA Bavel

Ledenadministratie
Agnes Wiegers
ledenadministratie@rkvvjeka.nl

Ga naar de contactpagina
Correspondentie-adres
r.k.v.v. JEKA
Willem Alexanderstraat 19
4811 PZ Breda
secretariaat@rkvvjeka.nl

Telefoonnummers
Clubhuis: 076-5147986
Bestuurskamer: 076-5155713
Wedstrijdsecretariaat: 076-3690549

Ontvang de JEKA nieuwsbrief

r.k.v.v. JEKA

Copyright © R.K.V.V. JEKA 2015. Alle rechten voorbehouden.