Bekijk online
Grote Clubactie 2019
Beste leden/ouders van leden, 

Dit jaar doen we met onze mooie vereniging weer mee aan de Grote Clubactie. Het is je wellicht niet ontgaan. Afgelopen 5 jaar zitten we steevast in de landelijke top 3 van verenigingen met de hoogste opbrengst. Daar kunnen we elk jaar geweldige doelen mee realiseren. De vereiste die we aan die doelen stellen: het moet weer terugvloeien naar onze jeugd. 

We zijn heel goed op weg en bijna bij ons verenigingsdoel van € 15.000,00. Daarmee kunnen we fantastische jeugddoelen realiseren zoals de support voor de JEKA-kampweek, jeugdtoernooien, verfraaien/opleuken van het pannaveld, het zaalvoetbaltoernooi etc. 
 
De deadline van de actie is 30 november, dus we zitten in dying seconds.
We zitten op bijna 90% van ons verenigingsdoel en we willen naar de 100%.
Daarom een laatste slotoffensief om samen ons einddoel te realiseren. Kinderen van de O7 t/m O13 lever in het weekend van 30 november nog snel je lotenboekje in in de blauwe ton bij het wedstrijdsecretariaat.

Maar voor al die anderen .....voor slechts € 3,00 koop je een lot, daarvan vloeit 80% direct door naar de vereniging en onze doelen. Ga daarvoor naar: https://clubactie.nl/p?4F en koop binnen een paar klikken.
 
Met sportieve groet,
 
Werkgroep Grote JEKA Jeugdactie
 
Deze email is verzonden naar {%Email%}
Wij zouden het erg jammer vinden, maar als je het zeker weet,
dan kan je je afmelden voor onze nieuwsbrief door op deze link te klikken: {%UnsubscribeLink%} .

rkvv JEKA • Sportcomplex "Tussen de Leijen" • Beukenlaan 21 • 4854 TA Bavel