Zondag 8 oktober om 11::30 uur

Steenbergen 2

Bosmans Heerink
JEKA 4 ZO

"Prachtige overwinning Jeka 4 "

Geschreven op: 12 oktober 2017
Stan Schoenmakers

door:

Na het debacle van vorige week stond er een lastige uit wedstrijd tegen Steenbergen op het programma.
Met een volledig fitte en complete selectie ging de equipe van coach Broeders op jacht naar de eerste drie punten.
Doelman Mossou vorige week nog uitblinker kon niet van de partij zijn, hij bracht met de Supporters Club Oranje een bezoekje aan Wit- Rusland.
Na lang puzzelen over de opstelling werd er gekozen voor de volgende 11 spelers:
Keeper: Milieu
Verdediging: Ata, Dork, Busco, Iggy,
Middenveld: Janse, Nuyten, Bosmans en Bosmans
Aanval: Heerink, Wiskerke.
Tot jaloezie van Aris van D. werd er afgetrapt op prachtig natuurgras en een volle Pierre van Hooydonk tribune.
Na 6 minuten had Jeka de eerste domper al te pakken, 1-0, zomaar uit het niets!!!!!
Jeka moest zich zien te herpakken dat lukte aardig met prima veldspel, maar helaas na een snelle counter 2-0.
Na de 2-0 reageerde Jeka uitstekend, regelmatig kwam Jeka er goed doorheen wat resulteerde in prima kansen voor Bosmans, Heerink en Bosmans.

In de rust werd er besloten dat er iets moest gebeuren, Jeka bracht maar liefst 5 nieuwe spelers het veld in om het tij te doen keren.
Na de rust was het meteen raak Janse naar Wiskerke die Bosmans oog in oog met de keeper zette 2-1.
Prima goal hoor van de Gennaro Gattuso van Jeka!
Waar de Stone Mountenaren dachten de winst al binnen te hebben, dacht Jeka daar anders over.

Coach Broeders besloot zijn zesde en laatste wissel "de Witte Mugabe" binnen de lijnen te brengen.
De technisch fijnbesnaarde Mugabe moest samen met de sleurende Wiskerke en absolute uitblinker Heerink Jeka van nog meer aanvallende impulsen voorzien.
De druk op Steenbergen nam toe, wat resulteerde in een corner, Janse etaleerde zijn fraaie traptechniek en wie anders dan de uit Tukkerland afkomstige Heerink kopte de bal kiezelhard achter de Steenbergse goalie. 2-2
Ondertussen hield de defensie van Jeka uitstekend stand, waar de eerste helft spits Knoet Knudsen Jeka nog een lastig ochtendje leek te bezorgen, neutraliseerde centrale verdediger Dork deze prima.

Met nog 10 minuten te spelen rook de ploeg bloed. Gezien de kansenverhoudingen zou een overwinning niet eens onverdiend zijn. De bal werd nog maar eens naar voren gepompt, het doorkoppen van Heerink was wederom uitstekend . Wiskerke kreeg de bal voor zijn voeten maar de sympthieke Lewedorpenaar kon zijn prima wedstrijd niet bekronen met een goal.

Einde wedstrijd, prima prestatie van de routiniers van Jeka 4. Deze wedstrijd voelde als een overwinning met 12 beschikbare spelers werd er een prima resultaat afgedwongen.
Hopelijk gaan de komende weken een aantal geblesseerden weer de ziekenboeg verlaten, zodat we weer wat completer aan de aftrap kunnen verschijnen.
Hup Jeka 4