Zaterdag 25 november om 10::00 uur

Geschreven op: 25 november 2017
Ouders O13-1

door: Ouders O13-1

Het is wederom, een voor JEKA O13 begrippen, vroege wedstrijd. Een aantal van de aanwezige volwassenen (noem geen namen) hadden zich ook het liefst nog een keertje omgedraaid. Daardoor ook enige verwarring wie het verslag zou maken.
Ik haak daarom in bij, het had al 4-0 kunnen, nee moeten zijn! Oranje-Wit is tot nu toe niet gevaarlijk geweest. JEKA zonder onze keeper Victor die iets te enthousiast op een trampoline gesprongen heeft. Dus invaller Mats in de goal. Maar afijn 0-0 dus.

Jeka in de aanval! Een mooi schot van Maas gaat jammer genoeg voorlangs. Volgende aanval, een pass van Moes op Damian wordt afgevlagd voorbuitenspel! Twijfel langs de zijlijn. “Wordt het weer vlaggetjesdag!?”

Weer in de aanval, een pass van Maas op Moes en Moes terug op Maas, komt dat schooooot!!!, helaas over.... Mooie combinatie van Dion naar Floris, van Floris naar Zeger, Zeger weer terug naar Floris van Floris naar Moes en Moes weer terug op Floris, schot Floris belandt bij de keeper! Volgen jullie het nog? Volgende, In de 30e minuut gooit Tim in op Moes en Moes schiet....doelpunt!!!!

Lekker net voor rust.

Noël is zeker niet tevreden en heeft in de rust de jongens even streng toegesproken. Er moet veel meer inzet getoond worden!!!

Het is dan ook voor het eerst in de geschiedenis met Noël dat JEKA na rust eerder op het veld staat dan de tegenstander! Denk dat onze jongens heel snel die kleedkamer weer uit wilden...

De 2e helft begint lekker. Een rush van Tim naar de achterlijn, pass op Moes, helaas belandt bij de keeper die trouwens een puik wedstrijdje staat te keepen.

Vervolgens scoort Loet uit een corner van Maas. 2-0. Een schot van oranje-wit wordt nog mooi gered door invaller Mats.

Volgende schitterende aanval van JEKA, Loet net naast.
Koen krijgt een beuk op het middenveld, vrije trap Oranje-Wit, niemand snapt waarom. Hans; ‘In mijn vorige leven zou ik boos geworden zijn, maar ben nu rustig gewordenʼ

Teveel gepingel, ongelukkig in de afwerking en een beetje pech.
Tot slot nog een echte spitsengoal van Zeger 3-0! Tycho maakt nog even een dubbele panna en dat is tevens het einde van de wedstrijd. Volgende week

weer vroeg uit de veren voor een bezoek aan Jvoz die vandaag gelijk speelden tegen RBC!