Zaterdag 7 april om 10::00 uur

TSC JO13-1

De zon schijnt. De bal stuitert over het hoofdveld

Geschreven op: 14 april 2018
Ouders O13-1

door: Ouders O13-1

Jeka D1 – TSC  6-1, gezien op zaterdag 7 april

De zon schijnt. De bal stuitert over het hoofdveld, de jongens van Jeka D1 staan lekker ‘aan’ en langs de lijn bezigen de zijlijnnologen behalve het gebruikelijke gemopper bij fluitsignalen, ook grote woorden als ‘kippenvel’ en  ‘niveau Sneijder’. Dat laatste was misschien een tikkeltje overdreven, maar de D1 was zeker lekker bezig op deze mooie zaterdag. Vandaar dat sommige ouders de derde helft extra lang lieten duren ;)
We noteerden een paar hoogtepuntjes:
-Een paar heerlijke reddingen van keeper Viktor, die helaas bij de laatste redding de voet van een tegenstander lelijk tegen zich aan kreeg en nu gekneusde ribben heeft.
-De mooie combinaties zijn weer terug, waaronder een lekkere Merijn - Zeeg -Moes - Maas aanval, helaas was deze zonder resultaat.
-Een erg mooi lobje van Loet mag niet onvermeld blijven
- Lekkere acties van bikkel Koen die net geen hattrick maakte (maar het scheelde weinig)
- Een ingooi van Floris die bijna een voorzet was, goed loopwerk van snelle Tygo, Damian weer lekker terug van weggeweest, knokken voor elke centimeter door Tim, een heerlijke poeier van Anass, hard werk van Lars, in combinatie met besliste wegmaaiers van Dion, en hadden we die lekkere voorzet van Auke nou al genoemd?
Dan nog even wie de goals maakten: Anass 1-0, Koen tekent voor de twee goals daarna op besliste wijze, Loet knalt de 4-0 erin, Damian zet de 5-1 en Moes maakt de laatste goal. Zaterdag weer?