Dinsdag 6 maart om 07::00 uur

Ouders O13-1

door: Ouders O13-1

BEKERWEDSTRIJD BAVEL O13-1 – JEKA O13-1

Het is dinsdagavond 6 maart en de velden liggen er ondanks de sneeuwval afgelopen weekend fantastisch bij. Sowieso een mooi complex bij v.v. Bavel en, niet geheel onbelangrijk, een gezellig terras wat uitkijk biedt over (bijna) alle velden.
Jeka moet het vanavond zonder Tycho doen maar met Hans (vlagger) en MET scheidsrechter Hans van Nijnatten, houdt van NAC, voetbal en bier en ballen. Dit moet goedkomen dus!
Onze jongens hebben weer zin in een wedstrijd en dat is te merken. Jeka neemt direct initiatief, de combinaties lopen lekker en de jongens weten elkaar uitstekend te vinden. Dit voelt goed!
Toch is de eerste kans voor Bavel maar gaat over. De jongens laten dit niet op zich zitten en gaan direct weer de aanval opzoeken. Het eerste doelpunt gemaakt door Loet, vanuit een mooie actie ook van Loet! 0-1. Bavel staat verdomd goed te verdedigen en maakt het Jeka lastig door kort op de bal te zitten en zodoende Jeka weinig ruimte te geven. Toch valt daar de 0-2 uit een schitterende directe vrije trap van Moes. En in de 25e minuut mag Loet de 0-3 op zijn naam zetten na een assist van Auke.
Moes krijgt weer een kans maar lobt net over de goal. Zeger wordt gehaakt op randje 16. De vrije trap wordt door de keeper van Bavel weggetikt. De jongens gaan met 0-3 aan de thee en de supporters aan een hotzemel en enkelen drinken een dinsdagmiddagbiertje.
Na rust breekt Tim door op de keeper middels een panna en een Zidaantje. De corner die daaruit volgt van Floris belandt via Dion in het zijnet. Daarna gebeurt er iets teveel voor uw verslaggeefster. Er worden wat jongens gewisseld, Zeger en Annas gaan eruit en Damian en Koen komen erin. Maas komt weer terug in het veld na een kleine blessure en Floris schuift van het middenveld weer naar linksback. Zoiets was het…
Floris krijgt nog een klein beukje en beland bijna over het hek maar dat mag de pret niet drukken. Tot slot nog een assist van Zeger op Damian, lichte twijfel, en GOAL!! 0-4!
Kortom een mooie, sportieve en fanatieke wedstrijd! Super om naar te kijken! Op naar de Baggeraars aanstaande zaterdag!